MB Financial, een bedrijf starten

Een bedrijf starten

Blijft het een droom, of laat je hem uitkomen? Wil je advies en begeleiding over de start van een bedrijf. Juist dan ben je bij MB Financial aan het juiste adres.

'een idee is niks, de uitvoering is alles'

Wij kunnen je adviseren met het opstellen van het ondernemingsplan. Ook voor het indienen van een financieringsaanvraag staan wij je graag bij. Dit is vaak een cruciale stap voor startende ondernemers. Een goed onderbouwde en realistische financieringsaanvraag heeft een grotere kans van slagen.

MB Financial zorgt voor een juiste inrichting van je financiële administratie, zodat het  mogelijk is om vanaf de startdatum van de onderneming een goed inzicht te krijgen over  resultaten en de financiële positie.   

Evenzeer van belang is de keuze van de juiste rechtsvorm: Eenmanszaak, Vennootschap onder firma of  Besloten vennootschap, wat zijn voor jou de voor- en nadelen?

MB Financial wil graag samen met je een traject uitstippelen waarbij het mogelijk is om de opstart van jouw onderneming vlekkeloos te laten verlopen en je administratie op een juiste en ordelijke manier kan bijhouden.

Onderneming: organisatorisch verband gericht op duurzame deelname aan het economisch verkeer met behulp van kapitaal en arbeid en met het oogmerk winst te behalen.

Maar... ondernemen is ook risico lopen.

ondernemen is ook risico lopen. Wat gebeurt er als je tijdelijk of voor een langere periode arbeidsongeschikt raakt en je bent ondernemer?  Wat als je klanten niet op tijd betalen?  Dit zijn onder meer punten waar je als ondernemer tegen aan kan lopen.

Ondernemen is inkomen genereren, niet alleen voor nu maar ook voor mindere tijden en voor je oude dag.

Zorg ervoor dat je voor zo min mogelijk negatieve verassingen komt te staan. Ondernemen met zo min mogelijk zorgen en tegenslagen, daar gaan we voor.

Geheel vrijblijvend willen wij de opstart met je bespreken om zo het starten van een onderneming tot een mooi avontuur met verantwoorde risico’s te laten komen.

Afspraak maken? Neem dan contact met ons op.